lekker plantaardig

Hidden

onze plantaardige producten

Wij produceren al bijna honderd jaar onze iconische vleeswaren. Maar wij willen natuurlijk ook onze rol spelen in een duurzame toekomst. Met ons nieuwe assortiment plantaardige vleeswaren willen supermarkten helpen om te blijven voorzien in de veranderende consumentbehoefte.

Hidden

ons gesneden plantaardige vleeswarenassortiment

Ons gesneden plantaardige vleeswarenassortiment is gebaseerd op soja-eiwit. Met het hoge eiwitgehalte in combinatie met het juiste kruidenpakket en toegevoegde vitamine B12 bevatten deze producten alles wat de consument nodig heeft om hun normale vleeswaren voor een duurzamer alternatief te vervangen. Zonder in te leveren op smaak natuurlijk!

Hidden

zalm carpaccio

Deze plantaardige zalm carpaccio met mosterd dille dressing en kappertjes heeft een heerlijke smaak en is het geschikte alternatief voor een zalm carpaccio. Lekker als voorgerecht

carpaccio

Deze 100% plantaardige carpaccio met rasp, pijnboompitten en basilicum dressing heeft een heerlijke basilicum smaak. Lekker als voorgerecht, maar ook op een pistoletje of in een salade.

kipfilet

Onze plantaardige kipfilet is gebaseerd op soja-eiwit, zonnebloemolie en water en heeft een zachte bite en een natuurlijke kipfilet smaak. Het gekarameliseerde randje geeft hem net dat beetje extra.

pepersalami

Onze plantaardige pepersalami heeft het kruidige smaakprofiel van een reguliere salami en een lekkere korst van peper.

paprikaworst

Deze plantaardige paprikaworst is perfect voor een hartige boterham. Het kruidenpakket geeft de worst een heerlijke mild kruidige smaak en een levendige kleur.

boterhamworst

Ja, natuurlijk heeft dit Nederlandse icoon ook een plantaardig alternatief! Dezelfde zachte bite en smaakprofiel als onze reguliere boterhamworst. Perfect voor jouw dagelijkse boterham.

Hidden

ons smeerbare plantaardige vleeswarenassortiment

Naast gesneden vleeswaren wilden wij ook een plantaardig alternatief voor onze smeerbare vleeswaren kunnen bieden. Deze plantaardige alternatieven komen in een mooi rond pakketje en zijn ideaal om op een boterham to smeren of in andere maaltijden te gebruiken.

Hidden

smeerworst

Deze plantaardige smeerworst heeft een hoog eiwitgehalte en extra vitamine B12 en ijzer. Het is het perfecte hartige vleesalternatief om op je dagelijkse boterham te smeren.

snijworst

Deze plantaardige gekookte worst heeft een milde smaak en een stevige structuur waardoor hij makkelijk in lekkere plakken te snijden is. Perfect op een broodje, een charcuterieplankje of als een snack.

paté

Onze plantaardige paté was al favoriet bij onze eigen collega’s vanaf het eerste moment dat we hem maakten. Het kruidenpakket brengt hem zo goed op smaak dat hij dicht in de buurt komt van reguliere paté.