wij bedienen de Nederlandse markt al sinds 1929

wij bedienen de Nederlandse markt al sinds 1929

Hidden

van boer tot bord

Wij hebben inzicht in elk deel van de keten. Van boer tot bord. Op deze manier zijn supermarkten die onze producten verkopen zeker van maximale kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat iedereen kan profiteren. De boer, de retailer en de eindconsument.

Als onderdeel van de Vion-keten kunnen wij kwaliteit en veiligheid garanderen als geen ander.

Hidden

van volume naar waarde

Elk deel van het dier verdient zijn maximale waarde. Zo profiteert elk deel van de keten: boeren, retailers en de consument. Op deze manier bouwen wij duurzame assortimenten gebaseerd op gebalanceerde ketens.

Hidden

sterke focus op consumenten-
trends

Naast het produceren van onze iconen, spelen wij ook graag een rol in het innoveren van het vleeswarenschap. De consument staat voor ons centraal. Door goed naar de consument te luisteren, kunnen wij de retailer helpen hun vleeswarenschap mee te laten bewegen met consumententrends.

Hidden

wij bedienen de Nederlandse markt al sinds 1929

Mensen genieten al bijna 100 jaar lang van onze producten. Vaak zonder het zelf te weten. Encebe produceert namelijk private label vleeswaren voor supermarkten. Kwaliteitsproducten waar eenieder van kan genieten. Daar zijn wij trots op!