working
@Encebe

Hidden

werken bij Encebe

Encebe Vleeswaren is onderdeel van de Vion Food Group, een vooraanstaand bedrijf in de food top 100. Dagelijks zijn we bij Encebe bezig met het ontwikkelen en produceren van de lekkerste vleeswaren voor de consument, uiteenlopend van rookworst tot salami.

Alle vleeswaren ontwikkelen we vanuit toekomstbestendige en duurzame ketens. Voorbeelden hiervan zijn biologisch en het Beter Leven keurmerk en sinds kort produceren we ook plantaardige vleeswaren. Dus wil je kennis maken met ons maar ook met de heerlijke producten die je altijd in de supermarkt ziet?  Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Hidden

onze collega's

Jorge is 14 jaar geleden begonnen als assistent operator bij Encebe. In de afgelopen jaren werkte hij op verschillende afdelingen en op verschillende functies. Door zijn motivatie en de juiste training is hij uitgegroeid tot voorman van onze High Care afdeling. In deze rol is Jorge verantwoordelijk voor alle producten die we snijden en verpakken voor de Nederlandse markt.

onze collega's

Luis werkt als Operator bij Encebe Vleeswaren in Boxtel. Luis is al meer dan 40 jaar betrokken bij de totstandkoming van onze producten waar de Nederlandse consument elke dag van geniet. Luis is verantwoordelijk voor de afdeling waar we onze snijpalen produceren en snijden.

onze collega's

Mara werkt als coördinator productontwikkeling. Dagelijks coördineert zij alle nieuwe productontwikkelings-
projecten van biologisch tot plantaardig. Mara studeerde Voedingsmiddelentechnologie aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Samen met haar collega’s van productontwikkeling opereert zij als één team om de beste producten voor onze klanten en hun opdrachtgevers te creëren.

onze collega's

Klaudia werkt al 5 jaar bij Encebe. Zij is dagelijks verantwoordelijk voor het in- en uitwegen van de juiste hoeveelheid producten richting onze snijafdeling. Een nauwkeurige screening op het juiste in- en uitgaande gewicht is belangrijk om de controle te houden. Samen met haar collega’s werkt ze aan onze producten die dagelijks verladen worden richting de Nederlandse supermarkten.

Hidden

Encebe als werkgever

Werken bij Encebe betekent met een team dagelijks werken aan heerlijke producten. Elke dag is anders door ons brede scala aan producten. Met de juiste motivatie stimuleren we je persoonlijke ontwikkeling en bieden we ruime mogelijkheden om je eigen ideeën in te brengen.

Dagelijks werken we aan producten van hoge kwaliteit en zijn we op zoek naar verbeteringen. Dus hou je van een hands-on mentaliteit en ben je op zoek naar een dynamische omgeving? Neem dan contact met ons op!

vacatures