onze iconen

Hidden

echte Nederlandse iconen

Onze boterhamworst, cervelaat, leverkaas en palingworst zijn onderdeel van de Nederlandse eetcultuur. Hoewel we deze al bijna een eeuw lang produceren, veranderen deze iconen. Wij zijn constant bezig met nieuwe manieren te ontwikkelen om voedingswaarden, dierwelzijn, eiwit verwaarding en onze CO2-voetafdruk te verbeteren.

Hidden

boterhamworst

Deze Nederlandse klassieker heeft fijne structuur, een zachte bite en een mooie vleeskleur. Het perfecte Nederlandse broodbeleg!

Ardenner boterhamworst

Deze Ardenner boterhamworst is de grote broer van onze traditionele boterhamworst. Dezelfde bite, maar met een grotere diameter en een intensere smaak doordat we hem roken op beukenhout.

ambachtelijke rookworst

Deze Nederlandse rookworst wordt ambachtelijk gerookt op beukenhout, waardoor hij zijn herkenbare, licht pittige, rooksmaak krijgt. Een echte volksklassieker, heerlijk met een winterse maaltijd.

rookworst schijfjes

Deze schijfjes worden gesneden uit onze ambachtelijk op beukenhout gerookte rookworst en dienen uitstekend als maaltijdcomponent.

rookworstjes recht

Deze rechte variant van onze ambachtelijke rookworst leent zich uitstekend voor verdere verwerking in talloze soorten gerechten.

salami

Deze salami is een pittige worst met een fijne structuur. De pikante knoflooksmaak en de specifieke kruidenmix maken dit het perfecte worstje voor tijdens de lunch of bij de borrel.

salami blokjes

Onze licht pittige salami is ook verkrijgbaar in blokjes, om elke maaltijd een pittig en smaakvol Mediterraans tintje te geven.

cervelaat

Deze gerookte droge worst heeft zijn eigen karakter, opgebouwd door een specifieke kruidenmix zonder knoflook en de rook van beukenhout.

boerenmetworst

Deze boerenmetworst heeft een grovere structuur en krijgt zijn smaak van onze specifieke kruidenmix en het roken op beukenhout.

palingworst

Een origineel gerookte palingworst met een hoogwaardige farce van mager varkensvlees. Een worst met een fraaie tekening en een gering vetaandeel. Perfect te gebruiken als broodbeleg.

chorizo

Chorizo is van origine een Spaanse wordt met een pittige en kruidige smaak, een levendige rode kleur en een stevige, grove structuur. Deze droge worst geeft pit aan jouw gerecht of borrel.

Hidden

achterham

Deze gekookte achterham kenmerkt zich door zijn smaakvolle en sappige mondgevoel. Het is één van onze meest geliefde vleessoorten en perfect als broodbeleg, maaltijdcomponent of snack.

schouderham

Deze gekookte schouderham toont zich donkerder en steviger dan onze achterham. De smaak die ontstaat in het uitgekiende rookproces maakt deze ham zo geliefd onder onze consumenten.

hamblokjes

Zowel onze achterham als onze schouderham zijn ook verkrijgbaar als hamblokjes. Ideaal als smakelijke maaltijdcomponent!

ontbijtspek

Een natuurlijk gerookte varkensbuik heerlijk om te bakken in een koekenpan. Dit product kan rond of plat, maar ook in blokjes of reepjes geleverd worden, waardoor het ook perfect als maaltijdcomponent te gebruiken is.

spekreepjes

Deze reepjes van de natuurlijk gerookte varkensbuik zijn heerlijk om krokant uit te bakken en te verwerken in ontelbare recepten. Van de Hollandse pot tot een Italiaanse spaghetti.

katenspek

Doorregen spek uit de buikstreek. Katenspek is zacht en lang gekookt en daarna gerookt. Dit heeft die sappige bite met die klassieke rooksmaak.

bacon

We maken dit product van de filet, die we met aandacht pekelen en roken. Door deze methode krijgen we de sappigheid van een doorregen spek, zonder het vetaandeel. Uitermate geschikt om te bakken in de pan.

kipfilet

Deze gezonde bron van eiwitten is zacht en mild van smaak. De gekookte kipfilet mals en heeft een heerlijke braadsmaak. Perfect als broodbeleg, borrelsnack of als tussendoortje.

Hidden

berliner

Dit gerookte product is gemaakt met een zeer hoog percentage verse levers, waardoor dit product zijn herkenbare kleur en smaak krijgt. We maken de berliner met een spekrandje en hij is verkrijgbaar in alle welfare standaarden.

leverkaas

Nog zo’n Nederlandse klassieker: leverkaas. Dit product is gemaakt met een zeer hoog percentage verse levers en voorzien van een spekrandje. Een kleur en smaak die elke Nederlander, groot en klein, direct herkent.

leverworst

Deze smeuïge leverworst is gemaakt met een zeer hoog percentage verse levers, waardoor het product zich duidelijk onderscheidt in kleur en smaak. Dit product wordt vaak gegeten tijdens de lunch of tijdens een borrel.