biologisch

Hidden

onze biologische producten

Wij zijn marktleider op het gebied van biologische producten. Om duurzame eetpatronen te stimuleren, streven wij om onze biologische producten net zo lekker te maken als onze reguliere producten. En met succes. Enkele van onze biologische vleeswaren worden door de consument zelfs lekkerder gevonden dan hun reguliere tegenhanger.

Hidden

gerookte ham

Deze biologische achterham heeft een heerlijke zachte en malse smaak. Een sappig mondgevoel en een lekkere rooksmaak maken dit het perfecte broodbeleg.

katenspek

Deze biologische katenspek wordt langzaam gekookt, ingesmeerd met biologische karamel en daarna gerookt. Hierdoor heeft het product een malse bite en een klassieke smaak.

yorkham

Deze biologische yorkham wordt langzaam gekookt en dat proef je! Een heerlijk sappig en zacht product met een natuurlijke hamsmaak.

gegrilde lendeham

Deze biologische gegrilde lendeham is mals en lekker op smaak door de pekel die gebruikt is.  De lendeham wordt gegrild waardoor deze een karakteristieke smaak bevat.

gegrilde ham

Deze biologische gegrilde ham is eerst gekookt en daarna gegrild. Dit geeft de ham een zachte en sappige bite met een karakteristieke gegrilde rand.

gegrilde bacon

Deze biologische gegrilde bacon wordt low en slow gegaard, voordat we hem afgrillen. Hierdoor krijgt hij een malse en sappige bite met de karakteristieke grillsmaak.

gegrild spek

Voor onze biologische gegrilde spek gebruiken we de buik en hier laten we de zwoerd aan zitten. Tijdens het grillen wordt deze namelijk heerlijk krokant en geeft hij extra smaak.

Hidden

rookworst

Deze traditionele biologische rookworst is gemaakt van biologische grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Dit maakt het de biologische versie van onze beroemde klassieker!

gegrild gehakt

Dit biologische gegrilde gehakt heeft een malse bite en is mild gekruid. Door het gehakt eerst te koken en dan te grillen, krijgt het die sappige structuur en karakteristieke grillsmaak

grillworst

Deze biologische grillworst is mild gekruid en heeft die karakteristieke grillsmaak. Heerlijk op brood, als een snack of bij de borrel.

boterham-
worst

De biologische versie van ons originele icoon, de Nederlandse klassieke boterhamworst. Heerlijk op elke boterham, maar ook uitzonderlijk als een snack.

salami

Deze biologische salami heeft een heerlijk fijne structuur, een stevige bite en een lichte knoflooksmaak. Heerlijk op brood, pizza of bij een borrel.

Hidden

kipfilet

Deze biologische gekookte kipfilet is een mager product met een zachte en milde smaak. Een perfect duurzame en gezonde manier om je boterham te beleggen.

gerookte kipfilet

Deze biologische gerookte kipfilet is gekookt en daarna gerookt. Dit geeft het product de sappige bite en een karakteristieke rooksmaak. Mager en bomvol eiwitten is dit het perfecte beleg voor elke boterham.

kip grillworst

Deze biologische kip grillworst met een malse bite en een fijne kruidenpakket is een all time favorite. De worst is gegrild, waardoor hij een karakteristieke smaak krijgt.