biologisch
ontbijtspek
scoort hoog!

11-10-2021

 

Alle producten die Encebe in de Nederlandse supermarkten heeft liggen worden maandelijks getest om de kwaliteit en populariteit te peilen. Vooral onze biologische producten scoren bijzonder goed!

Encebe heeft als doel om een continue vooruitgang te boeken in het basis assortiment. Om dit te bereiken, worden de producten elke maand getest. Als er een significante afwijking in kwaliteit is, of wanneer de consument het product simpelweg niet interessant meer vindt, moet er iets aan gedaan worden. Wij zien de testen als succesvol, wanneer de resultaten boven de 7 zijn.

Biologische vleeswaren

De biologische vleeswaren van Encebe die in de Nederlandse supermarkten liggen laten enorme groei en potentie zien. “Onze hammen en salami zijn recent getest met super resultaten: ze waren even goed of zelfs beter dan die van onze concurrent, zelfs beter dan de producten met enkel een Beter Leven-keurmerk, die niet aan dezelfde strenge eisen voor biologische ingrediënten hoeven te voldoen.” “Deze producten zijn onze iconen! De consument waardeert de kwaliteit die wij leveren. Dit is een perfecte basis om de komende maanden op voort te borduren.”

Een nieuwe winnaar

Recent hebben we onze biologische ontbijtspek laten keuren tegen die van de concurrent. Het resultaat: 68% van de respondenten gaf in een blinde test de voorkeur aan onze biologische ontbijtspek. Wij behaalden met 7,6 een zeer hoge waardering. Ons biologische ontbijtspek scoorde significant hoog op uiterlijk, geur, smaak en nasmaak.

Hiermee kunnen wij dus zeggen dat wij, naast onze Biologische Salami en de Biologische Yorkham, ook onze Biologische ontbijtspek veel waardering ontvangt van de consument.