Machine Operator

Encebe Boxtel 30 - 36 uur

Wat doe je als machine operator?

Als operator bij Encebe weet jij alles van de machines waarmee we werken. Je zorgt voor de technische opstart en voortgang van de machines, je behaald de gestelde targets, verhelpt storingen, voert kleine technische aanpassingen onderhoud uit aan de machines en verhelpt storingen maar ziet er ook op toe dat er gewerkt word volgens de geldende regels. Daarnaast zorg je dat je kennis deelt met collega’s en zorgt dat de machines in een optimale er een verslag is over de technische staat blijven verkeren samen met de technische dienst. van de machines.

Ben jij technisch onderlegd en vind je het leuk om binnen een internationaal team in de voedingsindustrie aan de slag te gaan? Dan is dit misschien de functie voor jou.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

De operatorfunctie heeft de volgende taken;

 • Het opbouwen en afbreken van de machine/ lijn
 • Het zelfstandig, volgens lijnplan behalen, van de gewenste output van de machine
 • Werken conform (kwaliteits- en proces)procedures (vb. metaaldetectie controle, lektest uitvoeren op producten)
 • Het bijhouden/ verwerken van administratie (vb. controleformulieren invullen/ nakijken)
 • Het aansturen van de medewerkers aan de lijn
 • Licht technisch onderhoud uitvoeren aan de machine/ lijn
 • Het uitvoeren van de eigen reiniging van de machine
 • Lean management uitvoeren (vb. de efficiëntie van de machine verbeteren, bijdragen aan continue verbeteren van het proces en product, 5s)

Wat verwachten we van jou?

 • Productkennis en kennis van kanalisatie is belangrijk (mogelijkheid tot opleiden aanwezig)
 • Communicatie; Minimaal Engels in woord en geschrift, Nederlands is een pré.
 • EPT, BHV, kennis van diverse weegposities (mogelijkheid tot opleiding aanwezig)

Wat kan je van ons verwachten?

De functie van machine operator is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving. Je wordt in staat gesteld om je te ontwikkelen in je rol en we bieden je diverse doorgroei mogelijkheden. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je CV via onderstaande sollicitatiebutton te sturen.

Encebe Vleeswaren BV
Boseind 10, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy overview Apply now